1
1

Datorväskor för 13-tums och 15-tums laptops

Invida och Luxuria

Datorväskor från The Happy Goat är praktiska väskor med generöst med smarta fack för dina olika behov. Alla datorväskor är anpassade för Mac-datorer. Anledningen är enkel, vi är MacAddicts och har väldigt lite förståelse varför man väljer något annat än produkter från Apple. Men, åter till datorväskorna. Där hittar du fack för laddaren för såväl mobilen som för datorn, extra fack för visitkort, kablar och så givetvis datorn i sig. Väskorna är producerade i konstläder i riktigt hög kvalitet med motsvarande kvalitet och fokus på tillbehör, dragkedjor och remmar. Välkommen till Happy Goat Laptop Collection.

Luxuria 13" featured

Luxuria 13-tums datorväska finns i både svart och brunt. En snygg stilren datorväska i exklusiv konstläder. Väskan har innerfack för 13” datorer samt ytterligare tre innerfack för övrig förvaring. En datorväska i bra kvalitet med hög finish på alla detaljer. Luxuria passar perfekt för 13″ MacBook Pro eller din MacBook Air.

Invida 15" featured

Invida 15-tums datorväska finns även denna i både svart och brunt.  Invida passar för såväl 13-tums som för 15-tums MacBook. Den har till skillnad från Luxuria två ytterligare fack på utsidan. Perfekt för dig som har lite mer behov av förvaring.  Invida är precis som Luxuria handsydd i exklusivt konstläder. Invändigt har den fack för dokument och dator, samt samt ytterligare tre innerfack för övrig förvaring. En datorväska i bra kvalitet med hög finish på alla detaljer.