HG 200 In-ear

Noice isolating earphones

 

HG 200 In-ear

Noice isolating earphones

1
1

In-ear hörlurar

Flat Cable & Mic

Om The Happy Goat HG 200 In-ear

Rent och klart ljud, kraftfull bas och grymt bra isolering av ljud och läten kring dig. The Happy Goat HG 200 kommer även med platt kabel för att minimera trassel. HG 200 har även mic och knapp för enkel och smidig svarsfunktion när det ringer. Knappen funkar även som start och stop för musikappar i telefonen.

För bästa komfort

Hörlurarna kommer med 3 earbuds i olika storlekar för bästa passform; small, medium och large.

Tekniska specifikationer

Driver units: 10 mm neodymium magnet transducer
Frequency respons: 20Hz – 20kHz
Impendance: 32 ohm
Sensitivity: 106 dB
Microphone: 4*5 mm/-40+3dB
Input plug: 3,5 mm
Cord length: 120 cm

”I only take responability for the sound, not bad taste in music!” – The Goat

 
 
1
1

Hörlurar som är prisvärda, håller bra kvalitet och har snygg design. Det är vårt fokus.

Vi tänker inte försöka skapa något nytt spjutspetsvarumärke för hörlurar. Det är tillräckligt många på marknaden för just hörlurar och det är minimal skillnad på de flesta av dom skulle vi vilja påstå. Det finns några för er riktiga ljudnördar och vi rekommenderar er absolut att fortsätta handla era 1000-2000 kronors lurar. Där är vi inte. Men, vi gör har riktigt bra vardagslurar. Hörlurar som du inte behöver ha ångest över om du råkar göra sönder. Hörlurar dom funkar riktigt bra för de flestas smak. Vi vågar till och med påstå att våra hörlurar har oerhört bra komfort och ett riktigt grymt bra ljud för priset. Vi är riktigt stolta över våra HG 200 och rekommenderar dom starkt.

Ljudmässigt håller dom en riktigt behandling ljudbild för tal för dig som spenderar mer tid att använda dom för att snacka i telefon med, samtidigt som du har en grymt bra bas när du vill sätta på lite musik på löpturen eller i tunnelbanan för att dränka stolsgrannens meningslösa pladder.

Det är helt enkelt grymma hörlurar för vardagen och vi säger som geten själv, vi tar endast ansvar för ljudet, inte om du råkar vara begåvad med riktigt usel musiksmak =).